Welke fabrikant voor egelballen is de beste?

Abel Bruyn

Egelballen kunnen bij mij besteld worden. Deze blog is een blog voor mensen die niet weten wat egel ballen zijn. Het kan echt nuttig zijn als je een egel die graag stuiteren op en neer en je wilt haar een idee geven wat voor soort ballen ze kan kopen. Hier is hoe ik begon op de blog: De eerste paar egel ballen schreef ik voor mij waren erg slecht. Bekijk de vergelijking Visetende Vogel. Ik wist niet hoe ik egelballen moest maken. In het begin had ik deze ballen met gaten in hen en ze waren niet erg zacht. Toen ik de ballen kocht heb ik besloten om een paar nieuwe ideeën te proberen. Ik leerde dat ik deze ballen zachter kon maken door de ballen te bedekken met plastic. Ik ontdekte toen dat je een bal zo zacht maken dat het zou verpletteren als je hem met je handen probeert te grijpen. Dit waren mijn eerste ballen met een zeer zacht materiaal. Een internlinktestrapport weergeven.

Ik besloot weer egelballen te gaan maken, alleen voor mijn vrienden, maar deze keer in Nederland. Ik moet zeggen dat ik echt hield van mijn bal maken vaardigheden en hebben veel geleerd in een korte tijd. Het enige wat ik betreur is niet met behulp van een beetje een ander materiaal zoals polyethyleen. Vandaag heb ik een nieuwe bal, maar deze keer ga ik het zacht maken en mijn vrienden mijn ballen laten zien. Het beste deel van alles is dat de ballen klaar zal zijn voor gifting, en je ze zelf proberen. Ik ga mijn vrienden een monster van mijn ballen geven. Mijn vrienden en ik gaan die ballen ook maken! Ik ben voor het eerst in Nederland begonnen met het maken van egelballen met een ander materiaal, omdat de ballen die ik nu maak gemaakt zijn van polyethyleen. Dit zal opmerkelijk zijn in vergelijking met Natuurlijk Kalmeringsmiddel Polyethyleen is veel zachter dan polypropyleen, maar nog steeds sterk genoeg om egelballen veilig te houden in het bos of waar ze ook worden gehouden. Het materiaal dat ik heb gekozen heet egelbalt (Duits voor ei-achtig materiaal). Ik hou van de vorm van de ballen, dus ik ben erg blij dat ik het materiaal gemaakt. Toen ik de ballen uit egelbalt maakte, kon ik overal een bal maken die ik mee kon nemen. U vindt een mooie foto van de bal die ik heb gemaakt met egelbalt in de galerij. Ik heb een video toegevoegd aan dit bericht met een zeer kleine stap voor stap proces van het maken van een bal van egelbalt. Geniet ervan!

Ik denk dat het idee dat egelballen zachter zijn niet alleen vals is, maar ook verkeerd! Polyethyleen is niet alleen moeilijker, het is ook moeilijker om mee te werken en moeilijker te wassen!

Houd bij het gebruik van egelbalt rekening met het volgende:

Gebruik dit materiaal niet om ballen te maken voor peuters. Gebruik egelbalt voor volwassenen, en niet baby poppen of kleine pluche speelgoed.

Wanneer u polyethyleen gebruikt, zorg er dan voor dat u de juiste procedures volgt. Zie ook een egelbal review. Wees voorzichtig bij het gebruik van elke vorm van hard plastic of keramiek, vooral als ze erg dun en delicaat. Wees altijd voorzichtig niet om de ballen te snijden of gebruik maken van de verkeerde soort snijmateriaal. Houd er ook rekening mee dat egelbalt brandwonden kan veroorzaken als je het te warm aanpakt, of als je niet voorzichtig bent.

Vermijd het gebruik van dit materiaal in gebieden waar mensen regelmatig rondlopen, want het is een brandgevaar, en is zeer ontvlambaar. Er zijn veel verschillende soorten egelbalt. U zult het waarschijnlijk in uw lokale ijzerhandel vinden, waar zij het waarschijnlijk in een verscheidenheid van grootte zullen hebben.