Disclaimer over Affiliate Programs

Abel Bruyn

U ervoor kiezen om geen van de producten gekoppeld aan door de website te kopen, maar u andere producten vinden bij andere retailers die overeenkomen met de producten die u geïnteresseerd bent in het kopen.

Houd er rekening mee dat de informatie op deze site alleen voor educatieve doeleinden is en niet bedoeld is om medisch advies te geven. U dient niet alleen te vertrouwen op de informatie die op deze site wordt verstrekt voor het diagnosticeren of behandelen van een medische aandoening. Bovendien worden alle beoordeelde producten en diensten onafhankelijk getest en gebruikt door de eigenaren. Ik neem niet deel aan activiteiten die van invloed kunnen zijn op de juistheid of volledigheid van deze informatie. Ik heb het privacybeleid van de website gelezen en ga akkoord en ik erken dat deze informatie is gebruikt om deze website te maken en voor enig ander doel met betrekking tot de website. Ik verklaar dat ik niet gevestigd ben in een land waar de VS.

Houd er rekening mee dat we niet zijn aangesloten bij iemand of een website. Wij werken met de hoogste kwaliteit leveranciers voor de beste kwaliteit egel ballen voor u. We verkopen geen nepegelballen en we verkopen geen nepvisballen. We maken of verkopen geen producten die worden beschouwd als een bedreiging voor de gezondheid van een van de dieren, waarvan wij geloven dat het noodzakelijk is om te overleven. We willen je laten zien dat niemand bang hoeft te zijn voor egelballen. Als je aan hen denkt is het alsof de wereld eindigt en er is geen weg terug. Je hebt veel ballen nodig om te overleven. Niemand zal er blij mee zijn. Maar maak je geen zorgen. Je wordt niet gestraft door je ballen voor het eten ervan. Als je ze leuk vindt, dan moet je blijven genieten van het gezelschap van deze egels die erg populair zijn in Maleisië. Dus mis deze niet.